Kwaliteitsbeleid

 

De werkzaamheden in de praktijk worden uitgevoerd volgens de regels en de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF).

 

Ik maak deel uit van de eerste Kwaliteitskring Apeldoorn e.o. Als kring hebben wij onze eigen website: www.logopedienetwerk.nl.  

 

Ik ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Voor meer informatie zie: www.kwaliteitsregisterparamedici.nl.

 

  

 

   kwalit_register_.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben aangesloten bij ParkinsonNet en bied specialistische logopedische hulp aan Parkinsonpatienten. 

Meer informatie hierover kunt u vinden op www.parkinsonNet.nl

 

 

parkinsonnet.jpg

 

 

 

 

 

Ik ben een allround opgeleid logopedist en heb zeer ruime ervaring. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied volg ik daarom ook regelmatig na- en bijscholing.

 

 

Cliënttevredenheidsonderzoek CTO-logo

Ik hoor graag de ervaringen van cliënten over de door mij gegeven behandeling. Door het inventariseren van ervaringen probeer ik de kwaliteit van mijn zorgverlening optimaal te houden. Om die reden neemt de praktijk deel aan het cliënttevredenheidsonderzoek van CTO-logo. Na afloop van de behandeling zult u een digitaal tevredenheidsonderzoek ontvangen. De verwerking vindt plaats door het onafhankelijke bureau CTO-logo en is daarom volledig anoniem. Ik stel het zeer op prijs als u deze voor mij invult.

 

  

 

 

  

 

 

lid van de NVLF Logopediepraktijk Epe
logopediepraktijkepe.nl - de Heuve 29 - 8162 EZ Epe - tel: 0578 627540